Monday, July 16, 2012

Pärast tuult ja tormi


Täna hommikul avastasin ukse alt selle. Minu armas Ints hoolitseb selle eest. Noh, sai ka head ja paremat tubli töö eest!

Tuul oli aga murdnud peaaegu kõik Delfiiniumid.

Posted by Picasa

4 comments:

  1. Tubli Ints Sul, säärast peab hellitama:)

    Kui delfiiniumid praegu maha lõigata, võivad nad veel uuesti õitsema minna. Ilus sinine toon on esimesel. Meil on ka üht-teist pikali, täna ootab ees suur lõikumise töö

    ReplyDelete
  2. Ma just otsustasin delfiiniumidest loobuda, meil siin poolsaarel pole tormivabu suvesid olemas. Kahju, ilusad, aga ma ei saa endale selliseid poputisi lubada.

    ReplyDelete
  3. Mina just sel aastal soetasin endale mõned, suured ja kaunid

    ReplyDelete
  4. Pole hullu, siin näha alles noored puhmad, see hele pealegi üksi ilma kõrval olevate teiste toetavate naabriteta. Sel suvel vihm kasvatas nad kiirelt kõrgeks ja hapraks. Ega nad ilmaaegu ka taluaia lilled ei ole, selleks peab olema üsna hooldusvaba. Mul saarel oli rohkem kõrgeid kõrvuti -veel käokingad ja lõhislehelised päevaküvarad, eespool päevaliiliad, taga mingid põõsad. Tuult jätkus, kuid ei kukkunud need delfiiniumid eriti ümber ühti. Puhmale ikka tõmbasin igaks juhuks mingi nööri ümber ka. Tõsi küll, siit praegusest varjulisest aiast andsin raskemate õitega topelt seemikud ära.

    ReplyDelete