Tuesday, August 21, 2012

Sõnajalad II

Lisan veel mõned, mis eelmisest postitusest välja jäid.
Dryopteris Affins Cristata capitata
Polystichum setiferum congestum


Teisi ei tea.Ka eelmises postituses võis midagi nimedega nihu minna. Kui keegi teab, andku teada, oleks tore!


Posted by Picasa

6 comments:

  1. Oi, no neid võidki vaatama jääda. Mul on neid üksjagu, aga kõiki pole ma oma elus ju näinud, seepärast ei julge ma praegu Sulle ka nimetusi pakkuda. Kui ma kord õue saan, kontrollin veidi endi omi. Naljakas lugu, nad meeldivad mulle koledasti, aga päris selgeks ma neid endale teha pole suutnud.

    ReplyDelete
  2. Kuidas küll see kollektsioon ka omale saada. On selline metsaaed olemas, kus kasvavad metsast toodud sõnajalad. Vahetaks välja huvitavamate vastu. Kellel võiks müügis olla?!

    ReplyDelete
  3. Sõnajalgu müüb ARNE KÄHR. Väga suur kollektsioon on ENNO talul.Mina olen enamuse sõnajalgadest ostnud tema käest Ellamaa aiapäevadel.

    ReplyDelete
  4. Ah kui ilusad, tore, et jagad oma kollektsiooni pilte meiega!

    ReplyDelete
  5. Sõnajalad on varjulisse aeda ühed ütlemata võrratud taimed. Kindlasti me ka Pärnale kunagi istutame neid, aga peab ootama. Nimelt näen mina omas vaimuses silmas, et need võiks seal rodode juurde viiva tee ääres kunagi kasvada, aga seal on vaja siis rohkem varju teha. Osaliselt saab ka praegu teha, seal vaakul on kuusesalu, mis tekitab varju. Aga praegu aega vähe sellega tegeleda.
    Ma olen ka Enno talu "piilunud", aga sinna kohale pole veel jõudnud. Aga kindlasti tasub sinna minna, sest sealt saab ka veel nõuandeid kaasa.

    ReplyDelete
  6. Ahvatlevad, sobiks hästi mu keldrimäe põhjapoolsesse serva, aga pole, kes istutaks:)

    ReplyDelete