Monday, June 10, 2013

Nii ja naa

Vaatan teiste õitsvaid iiriseid ja olen õnnetu- minu iirised millegipärast ei anna õisi sel aastal. Igal aastal on rohkesti õitsenud, see aasta aga midagi .Milles võiks viga olla?
Rodod aga näitavad värve.Esimest aastat õitsev Fire Storm
See on väikeseõieline madal
Keleticum
Selline tume
Lee`s Dark Purple
Selle nime ma kahjuks ei tea, kas Arnita Roseum Elegans?
See peaks olema
Golden Eagle
Leviisia

Tore Papaver
Veel üks rodo








4 comments:

  1. Ära ole õnnetu, kas sa pole tähele pannud, et kõik nurisevad iiriste vähese õitsemise pärast. Ainult, et kui iga saja sordi kohta õitseb kasvõi kolmümmend, siis on ikkagi omajagu õisi näidata. Mul keskmisi ja kõrgemaid kokku kümmekond sorti ja kolm õitseb.
    Rodod õitsevad sul kenasti. Ega õiekobara järgi ei oska küll sorti pakkuda sinu roosale. Kui lätlastelt ostsid, siis võib küll "Arnita" olla. Firestorm on tõesti hästi sügavpunane, just jäi poes silma alla.

    Aga Leviisiapesakond on sul eriti uhke. Ja kas see on püsik-moon ?

    ReplyDelete
  2. Moon on püsik. Kas rhodopsised õitsevad? Mul mõned õitsevad, roosa, valge, tumeroosa, aga üksikud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õitsevad, umbes nädalajagu, enne olid üksikud õied. Ühekordsed on päris kenad, kuid see ainuke topelt on üks pussakas. Tule vaata ise. Vara veel nende kohta otsust teha, las näitavad õitseaja pikkust ja elujõudu.

      Delete
  3. Ka meil õitseb vaid 40% iiristest, BA-s ja ka teistel sama lugu. Eelmise aasta august polnud õite moodustamiseks neile kuigi sobilik. Meil lihtsalt on neid palju, seepärast tundub ka õitsemine rikkalik, kuigi tegelikult pole see sugugi nii.

    ReplyDelete