Friday, March 1, 2013

Natuke värvi.

Käisin jälle Tii juures õpetust saamas, nüüd tahan kohe proovida.Leidsin värvilised pildid tulpidest ja meel läks nii rõõmsaks. Ehk lisab teilegi vähe värvi juurde.
See on üks minu lemmikutest.Ta on kõige hilisem, seisab kindlalt, õis on kogu aeg kinnine ja õitseb kaua. Mis nimi?
Ka tore tulp, ühtki tütart pole ma talt saanud. Mis nimi?
Jälle tore ja jälle nimeta. Mis nimi?



3 comments:

  1. Tulpide nimesid kahjuks ei tea. Aga ei tohi veel nii vara siin hullutada kevadiste värvilisete õitega! :) Ja oh milline varakevadine rohelus... Olen siiani suutnud oma mõtted aiast eemale hoida (va eile, kui koju said toodud posu lilleseemneid), kuid nüüd puges nii suur igatsus kevadest hinge. See kevad mul juba on, mida oodata... sügisel sai päris palju põnevat mulda torgatud :).

    ReplyDelete
  2. Kolmandal fotol vist on Liberstar,teisel fotol on äkki hiline lihtõieline dreamland, esimest arvan ka teadvat aga nii ei julge otsustada praegu, mõtlen veel natuke. Viimase kohta pole ka kindel, tundub, et on liiliaõieline, äkki Marilyn? Aga kindel pole. Sa googelda neid nimesid: tulipa matylin, tulipa dreamland jne, vaata, kas on sarnane

    ReplyDelete
  3. Olen nüüd vaadanud tulpe, aga neid on niiii palju, et raske on määratleda. Arvan, et esimene pilt on Arabian mysteri, teine on Holland Tulp või Innuendo, teistest ei osanud midagi arvata.Vaatasin ka Lillekasvataja pakutud, aga arvan, et need ei ole.Äitah sellegipoolest! Ootan veel pakkujaid.

    ReplyDelete