Saturday, February 9, 2013

Kordaläinud laupäev.

Pirita aiandusselts on juba mitu aastat korraldanud huvitavaid üritusi. Suvel külastasime oma ( Tabasalu aiaselts) seltsiga nende korraldatud " Avatud aiad". Nägime mitmeid huvitavaid aedu. Ka tänavu suvel lubasid nad jätkata. Täna aga nad korraldasid Andres Vaasa loengu teemal "Kauni suve lehestiku ning sügisvärvidega puud ja põõsad ". Kuulasime, kirjutasime, küsisime 4tundi . Oli väga hariv! Täiendasime oma teadmisi 60 puu ja põõsa kohta. Oleme väga avatud kõigele, mis puutub aiandusse.Plaanime ka ise Tabasalus korraldada " Avatuid aedu".
Nüüd üks küsimus suurele ringile:sain täna juus-stepirohu seemneid.Kas nad tahavad ka jaroviseerimist-külmutamist või võib nad kohe maha külida?
Tänud ette!

3 comments:

  1. Tere! Vaatasin kohe Riho Terase raamatust järgi ja tema lubab, et juus-stepirohi ei vaja külmatöötlust, aga idaneb aeglaselt. Sobiv idanemistemperatuur on 20 kraadi.
    See Andres Vaasa loeng on kindlasti väga hea. Mõni aasta tagasi oli mul võimalus Viljandis osaleda tema pisut pikemal koolitusel, super hea oli.
    Edu Sulle ja toredat talve jätku! Varsti saabub kauaoodatud kevad :)

    ReplyDelete
  2. Nii tore, et te selliseid üritusi korraldate. Juba samade huvidega inimeste kokkusaamised on alati innustavad, rääkimata siis veel sellele lisandunud huvitava inimese huvitavale loengule. Jajah, kevad muudkui hiilib lähemale :)

    ReplyDelete
  3. Kuule, aga ole täitsa ja pane ka siia kirja, mida kõige huvitavamat kuulsid, pärast on Sul endalgi asi veidi ülevaatlikum. Meile kõigile sobiks see ju ka

    ReplyDelete