Sunday, June 10, 2012

Lõunamaal.

Saigi siis lõpuks tehtud reis -Lõuna- Eestisse -Muhediku manu.Ilm oli imeilus. Aed oli veel ilusam ja vastuvõtt oli fantastiline . Muhediku kaasa tutvustas meile kõik, mis vähegi näha oli. Ei saanud me  ka nelja tunniga hakkama, lihtsalt oli nii palju põnevat vaadata.Pilte ma ei pane, küll Muhedik paneb need ise.Ainult ühe, sest mulle meeldis kogu see peenar eriti.




Linnud laulsid täiest südamest ja need konnad...! Nad tõesti kraaksusid!Igatahes oli meil kohutavalt tore päev, selle-eest teile meie mõlema poolt SUUR,SUUR TÄNU!
Meil oli plaan ka Savisaare juurde minna.Muhedikud tulid  ka ja näitasid meile teed.Vaatasime ka selle aia varanduse üle ja tõime ka ühte-teist kaasa.Ja siis startisime kõik koos Kähri juurde.Ka sealt sai mõndagi kaasa haaratud.Päeva lõpuks olime täitsa läbi, aga õnnelikud!
Laupäeva hommikul algas kõik uuesti. Olime varakult Tartu Botaanika aias. Seal olid kõik tuntud  aednikud kohal. Algas jaht põnevatele taimedele.Hoia ennast tagasi kuidas hoiad, mitte ei saa ostmata.
Botaanika aed on imetlusväärselt ilus ja korras. Nad on tõeliselt palju tööd teinud. Kõik oli puhas, nimesildid juures ja töötajad ise lahked ja rõõmsameelsed. Seda juttu ikka jätkub igaühega. Sain ka Tsiiliga tuttavaks.Tema oli ka aidanud aeda korda teha. Väga tubli!
Ka see päev läks ruttu .Koju sõites rääkisime, et oleks nagu nädal aega ära olnud, nii palju häid muljeid.Tuleb ikka võtta aega ja natuke ennast tuulutada, see tasub kuhjaga ära. Täna sai ostud maha pandud nagu niuhti.
Selline nädalavahetus siis mul.

3 comments:

  1. Pilk fotole ja kohe oli selge - see ju Muhedike hekiäärne hostapeenar. (Ainult et teise nurga alt võetud.) See on tõesti üks imeilus peenar!

    ReplyDelete
  2. Aitäh ka teile mõlemale, need olid tõesti ilusad päevad.

    ReplyDelete
  3. Pealkirja lugedes kujutasin ette millegi pärast reisi välismaale (enne seda vaatasin just Köögikata Brüsseli pilte, ilmselt sellepärast) aga nii kui blogi lahti tegin oli hopsti, näe, see ju Muhediku peenar :). Selline kummaline mõtete virr-varr tekkis, et Muhediku hostapeenar juba välismaal ka populaarne :).

    ReplyDelete