Sunday, May 6, 2012

Käidud!

Siguldas käidud!Ilm oli õnneks päikesepaisteline ja rahvast palju.Minu arust meie laadad on mitmekesisemad, huvitavamaid taimi rohkem. Aga ei saa õelda, et meie reisikaaslased oleks vähe ostnud!
Minu ostud:
Mul on ikka väga hea meel, et suutsin nii vähesega( ainult 7) leppida.Ja ega ei jäänud ka midagi eriti kripeldama.Käisime ka Botaanika aias. Kahjuks oli ta väga käest ära, aga...
Õitsesid magnooliad!
Käisime ka Baltezersis
Seal osteti ikka veel ja veel.
Väga ilus haljastus oli seal.
Ööbisime väga toredas hostelis.
See on tünnisaun.
Ja milline hommikusöök meil oli!Rahvuslik!Ja kui maitsev  ja milline perenaine!Tal oli tehtud igasuguseid huvitavaid moose-roosiõitest, ebaküdooniad ja kreeka pähklid jne.Värsked pannkoogid!
Aga nüüd- Tähelepanu!
Valmis olla!
START!



3 comments:

  1. Vaimustavad need viimased pildid!
    No tore, kõik aednikud jälle kodus! Oli vahva tõesti kogu see üritus!

    ReplyDelete
  2. Väga uhked valged õitsejad! Ja topeltõielist ka nii palju. No su koduses botaanikaaias on tõesti vist kõik eksootiline juba olemas, kui poole ostudest moodustavad üsna tavalist nägu priimulad. Aga mis karvane taim sinise õiega ja mis selles kilekotis peidus on? Ja mis laiade lehtedega sibul?

    ReplyDelete
  3. No ei saanud ikka palja vaatamisega:) Loomulikult ei saanud. Aga kui massipsühoosiga kaasa ei lähe, siis on laada valik alati ikkagi suhteliselt väike ja ühekülgne

    ReplyDelete