Saturday, September 1, 2012

Picasa

Picasa otsustas minu piltide ülespanemist eirata.Nii kui vajutan create, tuleb korraks wait for minute ja siis hakkab tiksuma ja jääbki tiksuma!Pean tütre manu minema, ehk ta saab sotti. Tahtsin küsida, mul on varre peale poogitud Meyeri sirel Palibin. Eelmine talv murdus tal üks oks ära, nüüd on ta kõvasti kasvanud. Aga ta peaks pallike olema. Pealegi õitses ta mul sel aastal juba teist korda. Kas ja kui palju teda lõigata?.
Ilmad on ikka viletsad suusa ilmad ja kui külmad! Käisime täna püramiididmajade asumikus ja isegi majas sees! Oli väga huvitav ja milline tore perenaine! See oli elamus omaette, vaatamata vastikule ilmale. Oleme sel aastal paljudes aedades käinud- iga aed on oma nägu ja see teeb nende vaatamise vägagi huvitavaks. Inimesed on ikka väga tublid ja kui rõõmsameelsed nad kõik on! See aia värk on ikka üks tore värk! Pildid jäävad arvuti tervenemist ootama.

2 comments:

  1. Create tähendab albumi loomist. Tundub, et sul ei õnnestu oma arvutis Picasa albumi loomine ja ega siis üleslaadimist loota ka ei ole. Uurida saaksin seda siis, kui su arvuti oleks siin.

    Seni aga kuni asi selgub, võiksid laadida mõne pildi üles oma arvutist lihtsalt bloggeri design poolelt nagu sa päris alguses tegid. Tipid mingi hulga teksti ja sel, kuhu tahad pilti, klõpsad hiirega ning valid ülaservast väikese pildi ikoonikese: saad valida kas lisada pildid oma arvutist (from computer) või juba enne Picasa albumisse lisatud piltide hulgast (from Picasa web album).

    Oma veebi juurde kuuluvat Picasa albumit näed, kui logid kõigepealt sisse oma kontole ja siis võtad aadressi http://picasaweb.google.com
    Sinna saad ka nii pilte juurde laadida, et enda arvutis ei olegi Picasa programmi installitud. Siis ongi põhjust valida pildi lisamiskohaks picasa album.

    ReplyDelete
  2. Aiavärk on tore värk tõesti:)Hea, et aiad on erinevad, see nad huvitavaks teebki ja kõige rõõmsameelsed ja paremad inimesed ongi mu meelest just aednikud. Võibolla on ka erandeid, aga minu teele neid õnneks sattunud pole.

    ReplyDelete