Sunday, November 1, 2015

Oktoobri lõpp

Kahjuks on kätte jõudnud peaaegu november.Ilmad on fantastiliselt ilusad ,vaata ja naudi.Läksin aeda, et teha paar pilti, aga tuli välja, et pildistada on veel palju.
Mustikad on ikka sügisel ilasamad veel kui marjadega .
Delfiiniumi teine tulemine
Ka Lonicera otsustas teist korda õitsema hakata.
Aga lehed on kuldsed
Kõrrelised ei tee teist nägugi, et hakkab talv tulema.
Sügisaster näitab milleks ta võimeline sügisel on.
..ka mina tahan sügisel ennast näidata
..ja minul on ka veel mõni õis
tõeliselt kuldne!
kas pole täiuslik kivi ?!?
Natuke hilja, aga
Head Halloveni !












7 comments:

  1. Igal ajal on igas hetkes midagi ilusat.

    ReplyDelete
  2. Jep, ilu on veel palju! Ja millised vahvad reisimuljed!

    ReplyDelete
  3. Neid, kes ennast veel ja veel näidata tahavad on sel aastal rohkesti :)

    ReplyDelete
  4. oh kui ilus kõrreliste kombinatsioon! Teil seal on talveni ilmselt rohkem aega kui meil siin. Kuldset veel palju.

    ReplyDelete
  5. Kiidan ka kõrreliste kompositsioone. Meie lehtdekoratiivsed siidpöörised kaotasid kahjuks ilu esimeste tugevamate külmadega. Nüüd on vaid kuiv, krõbisev mälestus.

    ReplyDelete
  6. Looduslikud maitsetaimed võivad ravida epilepsiat, mul oli epilepsia juba üle 14 aasta, olen veetnud palju raha, et saada haiglast ravimeid, et hoida mind tervena, ma läksin paljude haiglate raviks, kuid ei olnud lahendust, ühel päeval olin kontoris läbimas internet, kui ma nägin postitust dr. Itua taimsete ravimite kohta, kuidas ravida Kansas'i naist, kes kannatas HIVi ja ta on loetletud haiguste loendina. saatke talle e-kiri. Ta rääkis mulle, mida ma pean tegema, ja andma mulle ka juhised, mida ma korralikult järgisin. Enne kui ma teadsin, mis toimub kahe nädala pärast Minu üllatuseks pärast seda, kui dr. Itua mulle kannatlikult läks, oli minu epilepsia ravi, ma tahan öelda suur tänu dr Ituale, kes on saatnud oma rahvale tema loomulik meditsiin ma palvetan, et Jumal õnnistaks teid hea töö eest, mida te teete. Kõigile, kes veel selle haiguse all kannatavad, võite temaga ühendust võtta ka oma e-posti aadressil: ;; drituaherbalcenter@gmail.com või Whatsapp Number .. + 248149277976 nagu nad ütlevad, et tema taimne ravim on ainus püsiv lahendus arestimisele. Parim ... Herpesviirus, HIV / AIDS, A / B hepatiit, vöötohatis, külma valuga, epilepsia, tüükad, luupus, diabeet, mehed / naine viljatus, arestimine, vähi kõik.

    ReplyDelete